Zo verzorg jij jouw leren meubels!

First of all, guys: maak niet dezelfde fout als ik heb gedaan en impregneer jouw (suède) leren items áltijd. Voorkomen is namelijk veel beter dan genezen. Waarom ik me dat altijd te laat besef, terwijl mijn peuters ondertussen al bijna 3 jaar zijn, is me een raadsel.

Heb je het ook niet gedaan - of wel, maar alsnog een ongelukje gehad met frisdrank, olievlekken of wat dan ook? No worries! Ik heb voor jou de makkelijkste tip ever! En heb je baby's en/of peuters, dan heb je dit waarschijnlijk al in huis.

Gebruik een droge (!) microvezeldoek om de vlekken droog te deppen en gebruik vervolgens babypoeder - ja, echt - om de vlekken eruit te borstelen.* Et voilá, de vlek is eruit! Bij hardnekkigheid nogmaals herhalen, that's all.

*Let er wel altijd op dat je het eerst uittest op een klein stukje en wrijf/borstel nooit te hard. 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd