Hoe het begon

Jou helpen aan mooie producten waarmee je een huis tot een thuis tovert. Een thuis waar jij je het meeste fijn voelt. Dát is mijn streven.
Met een fulltime job en een pasgeboren tweeling was er geen tijd om nog te denken aan het stijlen van mijn woning waar ik in 2017 was ingetrokken. Ik vond het ook niet zo belangrijk, want een huis was voor mij voornamelijk om te slapen. Tot ik moeder werd. Ik was grotendeels thuis met de meiden, spontaan uiteten ging niet meer en continue leuke tripjes maken was al helemaal van de kaart. Daar zat ik dan na een jaar; in een half afgemaakte woning met een baan die mij niet meer gelukkig maakte. Ik besloot het roer om te gooien: stoppen met mijn fulltime job, mezelf terugvinden en te herontdekken wie ik nou eigenlijk was en wat ik echt wilde. Precies op dat moment - maart 2020 - begon het Covid-19 tijdperk en was ik nóg meer thuis dan ik al was. Nieuwe ideeën ontstonden en een droom werd werkelijkheid: Casa Sarani. 

Welke baan je ook hebt en waar je je ook bevindt; thuiskomen moet goed voelen. Ik had het pas echt door toen ik steeds meer en meer thuis verbleef en dacht 'deze plek zou, onder welke omstandigheden dan ook, áltijd fijn moeten voelen'. Een plek waar je het liefst de hele dag je tijd doorbrengt. Waar je je op je gemak voelt, jouw inspiratie vandaan haalt, gezellige momenten met je geliefden beleeft en gewoonweg jouw veilige haven is. 
Met het aanbieden van prachtige, kwalitatieve én betaalbare producten van mooie merken wilt Casa Sarani precies daarvoor zorgen. Daarnaast kun je op de Instagrampagina van Casa Sarani leuke en handige stylingtips, shoptips en kleuradviezen vinden, dus vergeet niet om de pagina te volgen voor heel veel waarde!

Heel veel thuisplezier!