Ons verhaal

Een thuis waar jij je het meest fijn voelt.
Dát is het streven van oprichtster Salma Amakran. Met een fulltime job en een pasgeboren tweeling was er geen tijd om nog te denken aan het stijlen van het huis waar ze recent in was getrokken. Ook het vinden van betaalbare producten (want hé, babyspullen x2 is een dure grap) die in dezelfde stijl woning passen was moeilijker dan verwacht.
Na 2 jaar wonen in een half afgemaakte woning met een baan te hebben die haar niet meer gelukkig maakte, besloot ze het roer om te gooien: stoppen met haar fulltime job, zichzelf terug te vinden en te herontdekken na het krijgen van twee meiden. Het Covid-19 tijdperk begon, nieuwe ideeën ontstonden en een droom werd werkelijkheid: Casa Sarani. 

Of je nou van vintage houdt, de moderne stijl prefereert of alles liever zo basic mogelijk wilt hebben; Casa Sarani is er om jou te helpen met het creëren van een plek waar je het liefst de hele dag je tijd doorbrengt. Waar je je op je gemak voelt, jouw inspiratie vandaan haalt, gezellige momenten met je geliefden beleeft en gewoonweg jouw veilige haven is.
Met het aanbieden van prachtige, kwalitatieve én betaalbare producten van mooie merken wordt het stijlen van jouw huis makkelijker en toegankelijker. Daarnaast kun jij je op de nieuwsbrief van Casa Sarani aanmelden en ontvang je iedere maand de beste stylingsadviezen, nieuwe producten om mee kennis te maken, tips & tricks, kortingen en nog veel meer. 

Heel veel shop & style plezier namens Casa Sarani!